Ilmakuvaus

Tarjoamamme ilmakuvauspalvelu luo mahtavan perspektiivin videoihin ja valokuviin. Se vahvistaa viestin välittämistä ja luo erilaisia mahdollisuuksia tarinankerrontaan. Tarjoamme ilmakuvausta valokuvista aina valmiiseen mainosvideoon asti. Kopterikuvaus on kustannustehokasta ja nopeaa sekä takaamme harkittuja ja visuaalisesti silmiä hiveleviä aerial video-ajoja ja still-kuvia. Ilmakuvaus voidaan tarvittaessa aloittaa muutamassa minuutissa kohteeseen saapumisesta.

kuvauskopteri Inspire 1

Turvallisuus

Turvallisuus on meille tärkeä asia. Olemme vastuuvakuutettuja ja noudatamme aina Trafin asettamia säädöksiä ja ohjeistuksia. Teemme riskikartoituksen aina ennen ilmaan nousua. Emme lennä sateella tai rajussa tuulessa.

Mitä kaikkea?

Palvelemme myös muita videotuotantoyhtiöitä tarjoamalla ilmakuvaa osaksi tuotantoa. Kopterikuva on usein se kaivattu lisävinkkeli tarinan kerrontaan, on otot sitten lokalisoivia tai osa kohtausta. Kiinteistövälittäjille ilmakuvat ovat huikea tapa erottua jatkuvasti kiihtyvässä kilpailussa ja vauhdittaa myyntiä, on kyseessä sitten omakotitalo, mökki, tontti tai metsäpalsta. Piha- ja ympäristösuunnitteluun ilmakuvat antavat loistavan pohjan suunnittelulle. Tapahtumajärjestäjille takaamme uskomattomia kuvakulmia mainosmateriaaliksi jälkimarkkinointiin ja tuleville vuosille.

Ilmakuva Akaa rautatie