Ilmakuvaus

Tarjoamamme ilmakuvauspalvelu luo mahtavan perspektiivin videoihin ja valokuviin. Se vahvistaa viestin välittämistä ja luo erilaisia mahdollisuuksia tarinan kerrontaan. Tarjoamme ilmakuvausta valokuvista aina valmiiseen mainosvideoon asti. Ilmakuvaus on kustannustehokasta ja nopeaa sekä takaamme harkittuja ja visuaalisesti silmiä hiveleviä aerial videoajoja ja still-kuvia. Ilmakuvaus voidaan tarvittaessa aloittaa muutamassa minuutissa kohteeseen saapumisesta.

kuvauskopteri Inspire 1

Turvallisuus

Turvallisuus on meille tärkeä asia. Olemme vastuuvakuutettuja sekä rekisteröity toimija ilmakuvauksen saralla. Noudatamme aina Trafin asettamia säädöksiä ja ohjeistuksia. Teemme riskikartoituksen aina ennen ilmaan nousua. Emme lennä sateella tai rajussa tuulessa.

Mitä kaikkea?

Ilmakuva on usein se kaivattu lisäperspektiivi tarinan kerrontaan, on ne sitten lokalisoivia tai osa kohtausta. Tyylikkäät ilmakuvat- ja videot tuovat lisäarvoa lähes mille tahansa tuotannolle. Lennämme DJI AIR 2S nelikopterilla, jolla voi tuottaa 5,4K resoluution videoita ja RAW-valokuvia.

Ilmakuva Akaa rautatie