Project Description

Valkeakosken Talonäyttely 2017

Valkeakosken kaupunki on ollut asiakkaanamme jo useamman vuoden ajan ja tällä kertaa pääsimme toteuttamaan valtakunnallisen pientalonäyttelyn markkinointimateriaalit. Valkeakoski osoitti talonäyttelyllään olevansa ajanhermolla ja päätti toteuttaa jotain, mitä ihmiset todella kaipasivat asumisen saralla. Nimittäin nyt on mahdollista saada omakotitalo asumista kerrostalokaksion hinnalla. Tämä suomalainen unelma toteutui ja tulee toteutumaan jatkossakin Valkeakosken Länsi­-Lintulassa.

Valkeakosken Talonäyttelyn kävijämäärä ylitti viikossa epävirallisen tavoitteensa, eli 10.000 kävijää ja kävijäpalaute on ollut erinomaista. Näytteilleasettajat ovat myyneet tapahtuman aikana lukuisia taloja ja lähes kaikki Länsi-Lintulan alueen tyhjät omakotitalo tontit ovat varattuja.

Näyttely on ollut menestys kaikilla mittareilla ja tapahtuma jatkuu vielä 13.8.2017 asti. Olemme onnistuneet tavoittamaan ihmiset, jotka ovat lähteneet liikkeelle ostohousut jalassa. Näyttely on herättänyt paljon keskustelua nykyasumisen muodoista ja -rakennustavoista. Voimme hyvillä mielin olla tyytyväisiä projektiin kokonaisuudessaan.

Kaiken lisäksi tapahtuma on saanut niin paljon kiitosta, että saatamme nähdä vastaavaa jatkossakin Valkeakoskella.