VIDEOTUOTANTO

Videomarkkinointi on kannattavaa, mutta miksi. Videoita ei kannata tehdä vain siitä syystä, että “sellainen nyt vain pitää olla”. Me Vasta Filmsillä autamme sinua kertomaan sinun tarinasi ja tuomaan viestisi selkeästi esille sekä autamme tavoittamaan juuri ne ihmiset, joille haluat ne kertoa.

Videoiden avulla herätät mm. asiakkaiden kiinnostuksen, edistät rekrytointia, lisäät luottamusta yritystäsi kohtaan ja tuot esille asiantuntijuuttasi omalla alallasi.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin saadaan sinunkin viestillesi vastakaikua!

Kerrotaan sinun viestisi maailmalle!

Mainosvideot ja TV-spotit

Tv-spottien teko on yksi meidän osaamisalueista. Hoidamme kaikki tuotantovaiheet suunnittelusta aina kanavalle toimittamiseen asti. Tv-mainoskampanjaa voi kohdentaa monella tapaa alueellisesti ja eri medioissa. Kampanjaa kannattaa hyödyntää verkkomainonnassa ja sosiaalisessa mediassa. Tv-spotin toteutustapoja on monia. Se voi olla käsikirjoitettu mainos, jossa hyödynnetään näyttelijöitä tai vain animoitu still-kuvista. Tärkeintä on, että sinun viestisi välittyy asiakkaille.

Yhteistyössä: Visual Works

Esittelyvideo

Näyttävästi tuotetulla esittelyvideolla herätät asiakkaiden mielenkiinnon, parannat näkyvyyttä sekä kuvailet tuotettasi parhaalla mahdollisella tavalla. Voidaan toteuttaa esimerkiksi yrityksen tuotteelle, palvelulle tai vaikka asuntoesittelyvideon muodossa.

Hakukoneet löytävät videosisällön helpommin.

Tapahtumavideo

Ammattitaidolla tuotetut tapahtumavideot ovat loistava tapa markkinoida vuosittaisia tapahtumia ja saada uusia kävijöitä tapahtumalle. Antaessaan monipuolisen kuvan tapahtumasta ne toimivat myös mukavana muistona järjestäjille.

Yritysvideo

Yritysvideo on oiva tapa parantaa yrityksen näkyvyyttä. Yritysvideon tarkoituksena on helpolla ja vaivattomalla tavalla kertoa yrityksen tarina ja edistää myyntiä, joka pelkillä sanoilla on hankalaa. Huolella suunniteltu yritysvideo on pitkäaikainen sijoitus.

Opastus-, koulutus- ja ohjevideo

Onko sinulla palvelu tai tuote, jonka käyttöönotto ja käyttäminen voi olla hankalaa? Selkeällä tavalla toteutettu opastusvideo helpottaa ja parantaa asiakkaan käyttökokemusta. Mahdollista on myös korvata vanhat paperiset manuaalit nykyaikaisella videomanuaalilla.

Opastus-, koulutus- ja ohjevideo